faste hold

HOS LADEN KAN DU DELTAGE PÅ EN
RÆKKE FASTE TRÆNINGSFORLØB

Vores  faste træningsforløb strækker sig typisk over 8-12 uger. 

Herunder kan du læse om de forskellige klasser og finde det hold, der passer dig allerbedst. Måske er der flere.

”Det giver mig meget velvære at gå til pilates i LADEN. Det gør så godt for kroppen – og afspændingen er magisk! Ville bare ønske timerne var meget længere.”

Jeanette, Pilates & Afspænding

GODMORGEN YOGA

Forkæl din krop og tank god energi fra morgenstunden med yin yang yoga.

Yin yoga er blide men smidiggørende bindevævs-stræk, som holdes over længere tid (3-5 min.).

I yang yoga bevæger vi os hurtigere mellem de enkelte stillinger og har fokus på at strække og styrke kroppens muskler.

Ved at kombinere de to yogaformer, skaber vi den optimale morgenvækning for krop og sind. 

I den sidste del af timen får du lov til bare at “være”, mens du guides igennem en kort afspænding.

Vinter-forløb: Uge 43-50.

Pris: 760 kr. for 8 x 60 minutter.

GODMORGEN PILATES

Til dig der ønsker at være på forkant med både træningen og selvforkælelsen – og starte dagen optimalt.

Vi vækker kroppen med simple men effektive og målrettede pilates-øvelser i stille og roligt tempo. Vi arbejder med hele kroppen men har særligt fokus på træning af kropskernen – altså mave, lænd, bækken og hofter. For det meste uden udstyr men af og til med hjælp fra den lille bold eller en foamroller.

Undervejs guider jeg dig i vejrtrækningen, som hjælper os i udførelsen af øvelserne og gør, at vi holder fokus, så tankerne ikke stikker af.

Timen afsluttes med 10 minutters afspænding af forskellig art, hvor vi lader mentalt op til dagen, der ligger foran os.

En fysisk og mental morgenvækning din krop og sjæl vil elske dig for. Forudgående kendskab til pilates er ikke nødvendigt.

Vinter-forløb: Uge 43-50.

Pris: 760 kr. for 8 x 60 minutter.

Pilates & Afspænding

Til dig der vil styrke både din krop og dit åndedræt på en skånsom og behagelig måde.
En time med simple men effektive og målrettede pilates-øvelser i stille og roligt tempo. Vi arbejder med hele kroppen men har særligt fokus på træning af kropskernen – altså mave, lænd, bækken og hofter. Undervejs guider jeg dig i vejrtrækningen, som hjælper os i udførelsen af øvelserne og gør, at vi holder fokus, så tankerne ikke stikker af. Vi afrunder med 10-15 minutters afspænding af forskellig art, hvor du kan puste ud og finde ro. Det vil typisk være i form af små seancer med mindfulness-øvelser, meditation eller dejlige stræk. Så lad dig overraske fra gang til gang.
Du vil gå herfra med en dejlig følelse af at have arbejdet med både krop og sind.

Vinter-forløb: Uge 43-50.

Pris: 760 kr. for 8 x 60 minutter

Skånsom Senior Pilates

En dejlig formiddag på gården med fokus på krop, sind og hygge.
Skånsom pilates-træning tilpasset dig, der er i din bedste alder på 60+, men stadig gerne vil passe på dig selv og din krop.
Vi styrker særligt dine muskler omkring kropskernen altså mave, lænd, bækken og hofter. Derudover arbejder vi med balance og kropsholdning. Alt foregår i roligt tempo, og du mærker selv efter, hvad kroppen tillader.
Undervisningen afrundes med 10 minutters afspænding af forskellig art, hvor du kan puste ud og finde ro. Det vil typisk være små mindfulness-øvelser, meditation eller udstræk. Så lad dig overraske.
Forudgående kendskab til pilates er ikke nødvendigt. Alt udstyr du skal bruge findes i lokalet.

Vinter-forløb: Uge 43-50.

Pris: 760 kr. for 8 x 60 minutter.

Yin Yoga & Ro

Yin Yoga & Ro er en helt rolig og langsom yoga time. Til forskel fra hatha yoga og pilates, hvor fokus ligger på muskler og styrke, arbejder vi i denne time med bindevævet og leddenes mobilitet.
Vi laver blide blødgørende bevægelser og lange dybe stræk, som holdes i 3-7 minutter. På denne måde stimuleres og motioneres vores bindevæv, så det forbliver smidigt, stærkt og væskefyldt.
Samtidig udfordrer vi os selv i kunsten at være stille – både indeni og udenpå. Det kan være svært at give slip på ”to-do listerne”. I denne time øver vi os på at kunne parkere tankemylderet og få lidt mere mindfulness ind i hverdagen.
Denne undervisning er for alle. Dog helt oplagt for dig, der har en hektisk hverdag med et krævende job, familie-logistik eller andet, der gør, at du virkelig har behov for at ”trække stikket”. Eller for dig, der har meget Yang-motion (løb, vægttræning, konkurrencesport) i dit liv, og derfor har brug for at supplere med Yin for at give din krop balance.
Lad yin yoga’en være dit personlige åndehul, hvor ingen kræver noget af dig. Din selvforkælelses stund, hvor du tanker energi og ro i hverdagen.

Vinter-forløb: Uge 43-50

Pris: 1040 kr. for 8 x 90 minutter.

godnat yoga

Godnat Yoga tager udgangspunkt i både yin yoga, restorativ yoga og mindfulness. Vi hilser både langsomheden og roen velkommen, mens vi er lidt længere tid i stillingerne. Tillader os selv at gå lidt i dvale.

I denne time kombinerer vi lange, dybe, stille stræk med større åbninger af kroppen, hvor vi understøtter kroppen med alt det udstyr, der skal til, så stillingerne passer til dig og din krop. Vi øver os i at lytte til kroppen og dens signaler. 

I undervisningen gør vi brug af forskelligt udstyr – blokke, tæpper, puder, mv. – så vi kan forme hver stilling til præcis din krop. 

Godnat Yoga er for alle. Ikke mindst for dig, der føler, din hverdag nogle gange går lidt for stærkt. Dig, der ønsker dig mere mig-tid og selvforkælelse i kalenderen.

En yoga stund, som vil hjælpe dig til at skrue ned for tempoet og gøre dig fuldstændig klar til natten. 

Alt udstyr, du skal bruge i timen, findes i lokalet.

Vinter-forløb: Uge 43-50.

Pris: 1040 kr. for 8 x 90 minutter.

VÅGN OP FLOW YOGA
(fra uge 43)

Væk kroppen, og bliv klar til at møde dagen i balance og med masser af energi.

I Flow Yoga følger vi vejrtrækningen som det faste anker igennem yogastillingerne, der sættes sammen i et glidende flow. Vi arbejder koncentreret med bevægelse og vejrtrækning, og du vil mærke, hvordan kroppens energi øges og flyder mere frit.

Til Vågn op Flow Yoga starter vi med blidt at varme kroppen op, hvorefter du guides igennem yoga flows med fokus på styrke, fleksibilitet og balance. Vi tager os tid til at nørde et par stillinger og runder af med dejlige, lange stræk, hvor du kan mærke indad og trække vejret dybt, mens muskler og bindevæv blodgøres. 

Til sidst forkæles du med en kort afspænding, hvor du kan give helt slip og bare nyde den skønne energi og balance, du har skabt i krop og sind med Flow Yoga.

Vågn op Flow Yoga er for alle, også for dig, der er ny til yoga.

En fantastisk måde at få bevæget dig, inden dagen rigtig går i gang og gøre noget godt for dig selv midt i midt i ugen.

Vinter-forløb: Uge 43-50

Pris: 760 kr. for 8 x 60 min.

PILATES for begyndere
(SÆRPRIS)

Dette hold er skabt til dig, der er ny i pilates og nysgerrig efter at opleve, hvad denne træningsform kan.

Du vil få en grundig indføring i “pilates vejrtrækningen” og de klassiske pilates øvelser. Efter forløbet vil du have styr på den særlige teknik, der gør pilates så effektivt, men som måske lige kræver lidt øvelse og tålmodighed.

En time med simple men effektive og målrettede pilates-øvelser i stille og roligt tempo. Vi arbejder med hele kroppen men har særligt fokus på træning af kropskernen – altså mave, lænd, bækken og hofter. Undervejs guides du i din vejrtrækning, som hjælper dig i udførelsen af øvelserne og gør, at du holder fokus, så tankerne ikke stikker af. 

Vi afrunder med en kort afspænding, hvor du kan puste ud og finde ro. Du vil gå herfra med en dejlig følelse af at have arbejdet med både krop og sind.

Alt udstyr du skal bruge findes i lokalet. Du skal blot medbringe et tæppe, der kan dække pilatesmåtten og iføre dig dit mest behagelige træningstøj.

OBS: Denne time undervises af Malene Løye Kristensen. Malene er uddannet yogalærer, idrætslærer på gymnasiet og har undervist i pilates i flere år uden at have pilatesuddannelsen. Nu har hun valgt at få teorien med og er gået igang med uddannelsen hos TROMBORG Pilates i Silkeborg.

I forbindelse med Malenes uddannelse skal hun have et “øve hold”, hvilket er årsagen til den helt særlige pris på dette forløb. Malene har dog 25 års erfaring med undervisning i bevægelse af forskellig art, så du får VIRKELIG meget for pengene her! Den skarpe pris vil kun blive tilbudt på dette ene forløb, så skynd dig at slå til.

Efterårs-forløb: Uge 33-41

Pris: 540 kr. for 9 x 60 min.

Yoga for Styrke & Fleksibilitet

Denne time er for dig, der gerne vil udfordres på styrke og fleksibilitet.
Med udgangspunkt i hatha yoga har vi fokus på at oparbejde styrke og udholdenhed. Vi kommer hele kroppen igennem med styrkende øvelser. Laver små flows (bevæger os direkte fra en øvelse over i den næste) og får pulsen op samtidig med, vi udfordrer os selv på balancen.
Vi øger vores fleksibilitet og får løsnet op gennem lange stræk af muskler og væv.
Ved at tune ind på åndedrættet bliver vi nærværende. Det giver mentalt overskud og energi både i og udenfor træningslokalet.
Timen afsluttes med en “mindfuld” afspænding.
Du behøver intet forudgående kendskab til yoga for at deltage i denne time.
Alt udstyr, du skal bruge i timen, findes i lokalet.

Vinter-forløb: Uge 43-50.

Pris: 760 kr. for 8 x 60 minutter.

yoga for mænd

På LADENs herre yoga hold arbejder vi med styrke, smidighed, balance og afspænding. Du vil få sved på panden – men garanteret også et smil på læben.
Vi kommer gennem mange af de klassiske yogastillinger – både i et flow, der giver varme i kroppen, og med mere dybe og rolige stræk. Hele kontor-kroppen/fodbold-kroppen/iphone-kroppen/håndværker-kroppen arbejdes igennem i håb om at undgå eller mindske skader eller overbelastning.
Vi øver os i at trække stikket fra en måske hektisk hverdag og finde fysisk og mental ro gennem yogastillingerne, men også ved hjælp af forskellige åndedrætsøvelser.
Timen afsluttes med en kort afspænding.
Vi har det udstyr, du skal bruge. Så find blot dit træningstøj frem og kom og vær med på en fysisk og mentalt styrkende træningsoplevelse her på gården!

Vinter-forløb: Uge 43-50.

Pris: 760 kr. for 8 x 60 minutter.

”Min ugentlige yoga holder kiropraktoren væk”

”Fodboldbenene bliver mere smidige”

”Min kone siger, jeg bliver så rolig og velafbalanceret”

”Så kan vi også selv tage sokker på, når vi bliver 80!”

”Vi hygger os – også til vores ”3. halvleg” bagefter”

Deltagere fra holdet Yoga for Mænd