NICE TO KNOW

VED DELTAGELSE PÅ HOLD OG EVENTS I LADEN

Hvem kan træne i laden?

Yoga og pilates i LADEN er for alle – mænd og kvinder – fra teenageralderen og op. Også for dig der ikke har dyrket yoga eller pilates før. Du tager det bare i dit eget tempo og snupper de pauser, du har brug for undervejs. Lad os gerne vide forud, hvis der er særlige udfordringer, vi skal være opmærksomme på.

Vi har et bredt udvalg af hold – også for de morgenfriske, seniorerne samt særlige herre yoga hold, så mon ikke der er et, der passer til dig?

 ”Det jeg allerbedst kan lide ved min tid i LADEN er roen, hyggen og selve afspændingsdelen. Pilates er en god måde at styrke kroppen på. Det giver velvære og godt humør.”

Helle, Pilates & Afspænding

Hvilket hold skal jeg vælge?

Yoga og pilates er to forskellige træningsformer, som begge kan hjælpe dig til at finde styrke, velvære og ro – i kroppen og i hovedet. Så to forskellige veje til samme mål.

Er yoga også for mænd?

Her skal lyde et rungende JA. Alle de gode effekter ved yoga er nøjagtig lige så gavnlige for mænd som kvinder. I øvrigt døjer mange mænd med stivhed i kroppen og manglende smidighed. Det kan selvfølgelig skyldes inaktivitet, men lige så tit kan årsagen være, at du dyrker hård styrketræning, fodbold, cykling eller løb, hvor du træner muskler og kondition men ikke får udstrækningen med. Det gør, at dine sener og dit væv gradvist bliver strammere og strammere. Noget der i øvrigt også helt automatisk sker i takt med, vi bliver ældre. Yoga kan hjælpe dig til at holde kroppen fleksibel og bevare den gode bevægelighed og balance.

Her på gården har vi et yoga hold kun for mænd. Der er en helt særlig jargon og stemning på dette hold. Måske derfor er der rift om pladserne på holdet.

Kan jeg få privat undervisning?

Ja. Jeg tilbyder privat undervisning her i LADEN i både i pilates og yin yoga (ofte ender det faktisk med en kombination).

Privat undervisning er for dig, der:

Hvor lang tid før undervisningen skal jeg møde op?

Her i LADEN er der altid vand, te og snacks klar til dig. Kom derfor gerne i god tid til din undervisning, så du kan “lande” i ro og mag, inden vi går i gang. Der er også tid til en kop te efter timen, hvis du har tid og lyst.

LADEN åbner ca. 15 minutter før hver undervisningstime og lukker 15 minutter efter.

Hvad skal jeg have på – og med?

Ifør dig afslappende træningstøj, som du har det behageligt i. Vi træner uden sko – i strømper eller bare tæer. Pilates-strømper (med dupper) kan være en god idé til pilates. Det er ikke en nødvendighed, men har du et par så medbring dem gerne til pilates. Ellers kan du købe dem her. Tag også gerne et par lune sokker og en trøje med, så du ikke fryser, når vi ligger stille i slutningen af timen.

Det er muligt at klæde om her i LADEN, men de fleste møder op i træningstøjet.

Her i studiet har vi alt det udstyr, du skal bruge. Vi gør det hele klar til dig, inden du ankommer til din undervisning. Foretrækker du at medbringe dit eget udstyr, er du naturligvis også velkommen til det.

Vi byder altid på te, vand og snacks før eller efter din undervisning. Så du behøver ikke medbringe hverken vådt eller tørt.

Hvis jeg er forhindret i at deltage på mit hold?

Spænder hverdagen ben for, at du kan deltage på en af dine faste ugentlige yoga eller pilates timer, tilbyder vi dig, at du kan få lov at bytte timen ud med et af vores andre hold i løbet af samme uge.

Proceduren er, som følger:

1. Afmeld dig hos din underviser

2. Find et alternativt hold, du kunne tænke dig at deltage på (se holdplan HER)

3. Kontakt det pågældende holds underviser og forhør dig om pladssituationen

Vær venligst opmærksom på, at vi ikke kan garantere dig en plads på det ønskede hold. De fleste hold er fuldt bookede. Derfor kræver det et afbud, for at der er plads til dig. 

Du kan kontakte underviseren via SMS på følgende telefonnumre:

Charlotte: 26291489        

Shasmina: 42399981          

Mie: 60116037

Malene: 27771355

Mette: 21352451

Hvor kan jeg parkere?

Vi henviser til parkeringsarealet, som ligger til venstre for vores opkørsel (se skiltning). Skulle der være fuldt hus, er du velkommen til at parkere på vores gårdsplads lige ved indgangen.

Tak om du i din parkering vil have i tankerne, at pladsen her kan være trang. Så parker gerne tæt på sidemanden.

hvis jeg er forhindret i at deltage i et event, jeg har tilmeldt mig?

Vi refunderer som udgangspunkt ikke din tilmelding, men du er velkommen til at overdrage pladsen til en anden mod forudgående aftale med os. Er du forsinket, så giv gerne lyd forud. Så aftaler vi, hvordan og hvornår, du kan liste ind uden at forstyrre de andre deltagere.

Vær opmærksom på at ovenstående kun gælder ved events arrangeret af LADEN. Eksterne undervisere, som lejer lokalet til egne arrangementer, har muligvis andre betingelser