MØD DIN UNDERVISER

Hos LADEN Yoga & Pilates er vi 2 faste undervisere, som brænder for at give dig en god oplevelse med yoga og pilates, hver gang du kommer her på gården.

Du kan løbende møde andre dygtige undervisere, som afholder events og workshops i vores skønne rammer

METTE BJØRCK

Hej – mit navn er Mette.

Jeg bor her på gården med min familie (2 voksne, 3 teenagere og en hund) og driver LADEN Yoga & Pilates.

Jeg er uddannet pilateslærer hos TROMBORG Pilates og har ligeledes 3 yin yoga uddannelser bag mig. Jeg er uddannet hos henholdsvis Kassandra Reinhardt, Trine Hedegaard og Cathrine Koefoed.

Jeg elsker kombinationen af pilates, som er styrketræning, og yin yogaens udstrækning og dybe ro. Udover en række fysiske gevinster er begge træningsformer fantastiske værktøjer, når det handler om at komme væk fra planlægning og to-do lister og finde ned i kroppen. Noget de fleste af os kan have brug for i en travl hverdag, hvor vi måske ikke altid er lige gode til at lytte til vores krop.

Oprindeligt er jeg uddannet i hotelbranchen og har gennem mange år arbejdet med salg. Et skønt job med spændende arbejdsdage og fuld fart på ”hamsterhjulet”. Jeg glemte bare at bremse ind i mellem, være taknemmelig og nyde nuet og mine kære. Den ene hektiske dag tog den anden.

I 2017 sprang jeg af ”ræset” – uden faldskærm. Jeg gav mig selv et år til at overveje, hvad fremtiden skulle bringe. Det blev en spændende tid, der skulle vise sig at være startskuddet til en helt ny hverdag for min familie og mig – og en helt anderledes og skøn livsstil med mere tid og nærvær.

Fra at have brugt yoga som et (alt for sjældent!) åndehul i hverdagen, fik jeg mere tid til at nørde og begejstres yderligere over, hvad yoga og pilates kan. Der opstod drømmen om at ”sprede det gode budskab” og samtidig dele ud af roen og de smukke landlige omgivelser her på gården.

I dag lever jeg af yoga og pilates, og jeg brænder for at dele alle mine aha-oplevelser med dig. I uhøjtidelige og nærværende rammer, hvor udgangspunktet er DIG.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Mette underviser på følgende hold:

”Jeg vil til enhver tid anbefale pilates i LADEN. Mette er super til at guide, vise og forklare øvelserne. Jeg går fra LADEN med følelsen af at have brugt min krop – men med en dejlig ro.”

Kristina, Godmorgen Pilates

Shasmina Gormsen

Hej – jeg hedder Shasmina.

Jeg er uddannet hatha yogalærer. Herudover er jeg videreuddannet som Meditationslærer, Ayurvedisk specialist, Yin yogalærer og Restorativ yogalærer. Selv har jeg dyrket yoga de sidste 7 år og elsker at nørde alt fra anatomi og fysiologi, over yogateknik, til mytologi og filosofi. I min undervisning inddrager jeg desuden en række elementer fra Yoga terapi. Udover at undervise yogahold har jeg også personlige forløb og tilbyder coachingforløb.

I mine timer er stemningen altid ret uhøjtidelig. Vi udfordrer os selv og griner sammen – både når det er lidt svært, og når det hele bare kører.

Privat bor jeg i Grejs med min mand og 2 døtre. Jeg er lidt af en læsehest, udelivstypen og strikkeafhængig! Jeg elsker den ro i sindet, jeg får af en lang gåtur i skoven – og af at dyrke yoga.

Jeg elsker at undervise i LADEN, det er altid dejligt at komme herud. Jeg kan godt lide, at holdene er små. Det er ret hyggeligt. Derudover er jeg vild med selve stedet. Der er en dejlig stemning, og omgivelserne er utrolig smukke, hvilket gør, at det føles lidt luksuriøst og sådan lidt som et treat.

Shasmina underviser på følgende hold:

”Jeg vil til enhver tid anbefale pilates i LADEN. Mette er super til at guide, vise og forklare øvelserne. Jeg går fra LADEN med følelsen af at have brugt min krop – men med en dejlig ro.”

Kristina, Godmorgen Pilates

CHARlotte abildtrup ivanhoe bach

Hej – jeg hedder Charlotte.

Jeg ELSKER yoga, som giver mig en helt særlig energi. Både i min egenpraksis og når jeg guider andre.

Jeg stor-nyder, når jeg kan få lov at nørde og blive klogere på alt det, yoga kan. Derfor har jeg også efterhånden mange yoga uddannelser på CV’et.

Er uddannet indenfor yin yoga, hatha yoga, restorativ yoga, sanselig yoga, kontor yoga og yoga mod stress. Ofte kombinerer jeg de forskellige former i min undervisning.

Samtidig er jeg uddannet coach og hypnoseterapeut. Mange af værktøjerne herfra bruger jeg også i yoga’en. Det supplerer hinanden godt, da krop, sind og sjæl jo hænger uløseligt sammen.

Ved siden af yoga’en arbejder jeg som HR-konsulent og bor lidt uden for Egtved med min kæreste gennem snart 20 år og vores forkælede schæfer Kealan.

Ud over yoga bruger jeg også meget tid i naturen – særligt ved vandet. Jeg er vild med at rejse og håber på snart at få min største drøm opfyldt. Nemlig at komme til Bali. Det er selvfølgelig yoga’en, der trækker, men jeg er også nysgerrig på landet og kulturen.

Jeg glæder mig til at møde dig hos LADEN Yoga & Pilates – og til vi sammen skal skabe magi på yogamåtten.

Charlotte underviser på følgende hold: