MØD DIN UNDERVISER

Hos LADEN Yoga & Pilates er vi 5 faste undervisere, som brænder for at give dig en god oplevelse med yoga og pilates, hver gang du kommer her på gården.

Du kan løbende møde andre dygtige undervisere, som afholder events og workshops i vores skønne rammer

METTE BJØRCK

Hej – jeg hedder Mette.

Jeg bor her på gården med min familie (2 voksne, 3 teenagere og en hund) og driver LADEN Yoga & Pilates.

Jeg er uddannet pilateslærer hos TROMBORG Pilates i Silkeborg. Har ligeledes flere yoga uddannelser bag mig. Blandt andet yin yoga uddannelsen hos Cathrine Koefoed og Yoga mod Stress uddannelsen hos Anne Goncalves.

Jeg elsker den core-styrkende pilates, dynamikken og smidigheden i yin yang yoga og ikke mindst yin yogaens dybe ro.

Udover en række fysiske gevinster er disse træningsformer fantastiske værktøjer, når det handler om at komme væk fra planlægning og to-do lister og finde ned i kroppen. Noget de fleste af os kan have brug for i en travl hverdag, hvor vi måske ikke altid er lige gode til at lytte til vores krop.

Oprindeligt er jeg uddannet i hotelbranchen og har gennem mange år arbejdet med salg. Et skønt job med spændende arbejdsdage og fuld fart på ”hamsterhjulet”. Jeg glemte bare at bremse ind i mellem, være taknemmelig og nyde nuet og mine kære. Den ene hektiske dag tog den anden.

I 2017 sprang jeg af ”ræset” – uden faldskærm. Jeg gav mig selv et år til at overveje, hvad fremtiden skulle bringe. Det blev en spændende tid, der skulle vise sig at være startskuddet til en helt ny hverdag for min familie og mig – og en helt anderledes og skøn livsstil med mere tid og nærvær.

Fra at have brugt yoga som et (alt for sjældent!) åndehul i hverdagen, fik jeg mere tid til at nørde og begejstres yderligere over, hvad yoga og pilates kan. Der opstod drømmen om at ”sprede det gode budskab” og samtidig dele ud af roen og de smukke landlige omgivelser her på gården.

I dag lever jeg af yoga og pilates, og jeg brænder for at dele alle mine aha-oplevelser med dig. I uhøjtidelige og nærværende rammer, hvor udgangspunktet er DIG.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Mette underviser på følgende hold:

”Jeg vil til enhver tid anbefale pilates i LADEN. Mette er super til at guide, vise og forklare øvelserne. Jeg går fra LADEN med følelsen af at have brugt min krop – men med en dejlig ro.”

Kristina, Godmorgen Pilates

Shasmina Gormsen

Hej – jeg hedder Shasmina.

Jeg er uddannet hatha yogalærer. Herudover er jeg videreuddannet som Meditationslærer, Ayurvedisk specialist, Yin yogalærer og Restorativ yogalærer. Selv har jeg dyrket yoga de sidste 7 år og elsker at nørde alt fra anatomi og fysiologi, over yogateknik, til mytologi og filosofi. I min undervisning inddrager jeg desuden en række elementer fra Yoga terapi. Udover at undervise yogahold har jeg også personlige forløb og tilbyder coachingforløb.

I mine timer er stemningen altid ret uhøjtidelig. Vi udfordrer os selv og griner sammen – både når det er lidt svært, og når det hele bare kører.

Privat bor jeg i Grejs med min mand og 2 døtre. Jeg er lidt af en læsehest, udelivstypen og strikkeafhængig! Jeg elsker den ro i sindet, jeg får af en lang gåtur i skoven – og af at dyrke yoga.

Jeg elsker at undervise i LADEN, det er altid dejligt at komme herud. Jeg kan godt lide, at holdene er små. Det er ret hyggeligt. Derudover er jeg vild med selve stedet. Der er en dejlig stemning, og omgivelserne er utrolig smukke, hvilket gør, at det føles lidt luksuriøst og sådan lidt som et treat.

Shasmina underviser på følgende hold:

”Jeg vil til enhver tid anbefale pilates i LADEN. Mette er super til at guide, vise og forklare øvelserne. Jeg går fra LADEN med følelsen af at have brugt min krop – men med en dejlig ro.”

Kristina, Godmorgen Pilates

CHARlotte abildtrup ivanhoe bach

Hej – jeg hedder Charlotte.

Yoga giver mig en helt særlig energi. Både i min egenpraksis og når jeg guider andre.

Jeg stor-nyder, når jeg kan få lov at nørde og blive klogere på alt det, yoga kan. Derfor har jeg også efterhånden mange yoga uddannelser på CV’et. Jeg bliver nok aldrig helt færdig med at videreuddanne mig.

Er uddannet indenfor yin yoga, hatha yoga, restorativ yoga, sanselig yoga, kontor yoga og yoga mod stress. Ofte kombinerer jeg de forskellige former i min undervisning.

Samtidig er jeg uddannet coach og hypnoseterapeut. Mange af værktøjerne herfra bruger jeg også i yoga’en. Det supplerer hinanden godt, da krop, sind og sjæl jo hænger uløseligt sammen.

Ved siden af yoga’en arbejder jeg som HR-konsulent og bor i Vejle midtby.

Ud over yoga bruger jeg også meget tid i naturen. Særligt daglige gåture ved vandet, hvor jeg lader op og bliver inspireret. Jeg er også vild med at rejse og opleve nye steder og kulturer. 

Jeg glæder mig til at møde dig hos LADEN Yoga & Pilates – og til vi sammen skal skabe magi på yogamåtten.

Charlotte underviser på følgende hold:

Mie Broe

Hej – jeg hedder Mie.

Jeg bor på Uhrhøj i Vejle med mine to teenage sønner. I min hverdag fylder bevægelse og musik rigtig meget; jeg elsker yoga, en god løbe- eller gåtur i naturen og at spille eller lytte til musik og synge.

Lige så længe jeg husker, har jeg brændt for at hjælpe mennesker i deres faglige og personlige udvikling. Oprindelig er jeg uddannet tolk og translatør og har over 20 års erfaring med undervisning i sprog og kommunikation. Over årene har mit arbejdsliv udviklet sig til, at min tid fordeles mellem sprog- og kommunikationsundervisning, reikihealing og yogaundervisning. 

Efter en sygemelding pga. stress og angst intensiverede jeg min yogapraksis, bl.a. som deltager her i LADEN, og jeg mærkede et kald til at uddanne mig til yogaunderviser. Det har ført til, at jeg har taget flere yogalæreruddannelser i bl.a. hatha yoga, vinyasa flow yoga og yin yoga i Danmark og udlandet, og jeg har efterhånden mange timers erfaring i at undervise i flow yoga og yin yoga på både dansk og engelsk.

Min forelskelse i yogaen begyndte for mere end 25 år siden, hvor jeg oplevede en enorm indre ro og glæde ved at praktisere yoga og den skønne effekt, en regelmæssig yogapraksis har på krop og sind. Yogaen blev senere vejen ud af stress og angst. Under min første yogalæreruddannelsen kom jeg på sporet af reikihealing og blev siden uddannet og praktiserende reikihealer. Min yogaundervisning henter derfor også megen inspiration fra arbejdet med energier og nervesystemet.

I mine yogatimer vil du kunne mærke min store glæde og begejstring for yogaen; vi er dybt fokuserede, men vi griner også, trækker vejret og går på opdagelse sammen. Jeg elsker at mærke, hvordan yogaen kan bidrage positivt til deltagernes livskvalitet og personlige udvikling og brænder for yogaens alsidighed og variation. Jeg holder af både den dynamiske, energifyldte flow yoga og den lidt mere indadvendte yin yoga. Meditation og vejrtrækningsteknikker er faste ledsagere.

Jeg tror på, at yoga er for alle og for alle kroppe; at yogaen skal tilpasses din krop og ikke omvendt. Derfor er jeg også stor fan af udstyr, af forskellige variationer af stillingerne og er vild med at nørde en udfordrende yogastilling lidt længere, så du virkelig har tid til at fordybe dig og mærke den i din krop. 

Jeg glæder mig til at møde dig til yoga i LADEN – med glæde og begejstring.

MIE underviser på følgende hold:

MALENE LØYE KRISTENSEN

Hej – jeg hedder Malene. Jeg er gift med Peter, og vi har sammen to drenge på 15 og 17 år. Vi bor sammen i Bredballe, Vejle.

Jeg har altid været meget fysisk aktiv, både som håndbold- og basketspiller, løber, danser, crossfitter og fitness-instruktør i aerobic, stepaerobic, zumba, spinning, diverse styrketræningshold og personlig træner. På et tidspunkt begyndte jeg at få fysiske skader, og det fik mig til at dyrke yoga, og langsomt blev jeg mere og mere forelsket i yogaens univers.

Jeg ønskede at fordybe mig mere i yogaen og tog en yogalæreruddannelse i Asthanga Yoga ved Tanja Sofia i Århus i 2018 og har lige siden undervist i yoga i både idrætsforeninger, fitnesskæder, på gymnasiet og i eget regi. Jeg har primært haft fokus på Hatha-yoga og Flow yoga og elsker virkelig at fordybe mig i den flydende, legende del af yoga. Jeg har efterfølgende været til et utal af workshops i diverse yoga-discipliner og nørder næsten dagligt yoga.

Til daglig er jeg studievejleder og gymnasielærer på Rosborg Gymnasium og HF i Vejle og underviser i idræt, filosofi og religion. Jeg elsker at være sammen med de unge mennesker og undervise dem i mine fag, men også have dybe samtaler med dem i studievejledningen, hvor jeg forsøger at hjælpe dem igennem svære tider.

Jeg har de sidste 4 år gået til Pilates og Reformer og blevet ret vild med den form for styrketræning. Jeg er derfor nu igang med Pilates-uddannelsen hos TROMBORG i Silkeborg. Jeg kan dog overføre meget af min viden om fysisk træning fra mine mange år i fitnessbranchen, fra min undervisning i yoga samt mine 25 år som idrætslærer i gymnasiet, så jeg starter ikke helt på bar bund på den uddannelse.

Jeg glæder mig meget til at møde dig på mit Pilates-hold, hvor jeg vil møde dig med et stort smil og med de bedste intentioner om at gøre timen til en dejlig oplevelse for dig.

Malene underviser på følgende hold: