HISTORIEN & passionen

velkommen til min skønne oase

LADEN er et lille privat yoga og pilates studio beliggende på den hyggeligste lille gård i Hornstrup – kun få km fra Vejle.

Her på gården bor jeg med min familie. Længen, der tidligere husede stedets lade, er nu totalt istandsat og tryllet om til et lækkert, roligt og naturskønt fristed, hvor du kan tage en pause fra hverdagen, trække vejret og tanke ny energi.

“Pilates i LADEN giver mig ro. Jeg kan rigtig godt lide tempoet i undervisningen, og så ææææælsker jeg afspændingsdelen. Det er første gang, jeg har tilmeldt mig et træningsforløb for 4. gang”

Karina, Pilates & Afspænding

I august 2019 bød jeg de første ”officielle” elever velkommen. I dag tilbyder min kollega Shasmina og jeg en række faste ugentlige yoga og pilates hold og enkeltstående arrangementer. Derudover gæster andre skønne yogalærere LADEN med egne aktiviteter.

Undervisningen foregår på små personlige hold, og vi byder altid på en kop te, lidt frugt eller snacks i forbindelse med din undervisning.

min passion

Jeg brænder for at give dig et pusterum

Velkommen til min skønne oase her i Hornstrup.

Jeg har selv taget springet ud af ”hamsterhjulet”. Min ambition med LADEN er at inspirere DIG til at bremse DIT hamsterhjul og prioritere tid til dig selv og din krop i hverdagen. Jeg håber, du vil opleve, at det giver dig mere velvære, øget kropsbevidsthed og en indre balance, som vil smitte af på dine nærmeste. Samtidig hjælper du dig selv til at holde stress, depression, rygproblemer og andre livsstils-udfordringer fra døren.

Jeg ELSKER simpelthen dét yoga og pilates gør for mig og brænder for at dele det med dig.

Glæder mig til at byde dig velkommen her på gården.

Kærligst
Mette