Søndags Stund med Yoga for Sunde Hofter

dato:
søndag den 17. marts 2024 kl. 14.00-16.00

Styrk din indre power med blid yoga for hofterne

Vidste du, at dine hofter ofte agerer skraldespand for de uforløste følelser, din krop bærer rundt på? Og at området faktisk omtales som “sjælens muskel”?

Dine hofter er et powerfuldt område, der fortjener lidt ekstra omsorg – ikke mindst i foråret. 

Derfor inviteres du til en eftermiddag her på gården med masser af dybe og nærende yogastræk med fokus på hofter, bækken og lænd.

Vi skal primært lave yin yoga. Her holdes stillingerne i 3-7 minutter, hvor vi kræser for bindevæv, sener og led. Samtidig stimulerer vi kroppens energibaner, så de kan skabe de bedste betingelser for de organer, der er særligt sårbare på netop denne tid af året. 

Vi udfordrer os selv i kunsten at være stille – både indeni og udenpå. Det kan være svært at give slip på ”to-do listerne”, men med fokus på åndedrættet, øver vi os på parkere tankemylderet og slutter dagens yoga praksis på helt mindfuld vis.

Som afslutning på arrangementet forkæles du med en god kop kaffe/te samt lidt frugt og sødt, så du stille og roligt kan komme til dig selv igen.

Glæd dig til en eftermiddag med fokus på krop og sind. Måske i selskab med din bedste veninde.

praktisk info

”Jeg kan virkelig godt lide Mettes rolige og tydelige gennemgang af øvelserne – og hendes gode formidling og super behagelige stemme. Min tid i Laden giver mig et pusterum i en travl hverdag med fokus på mig selv – ro og træning.”

Anne, Pilates & Afspænding