Søndags Stund med Pilates for din Ryg

dato:
søndag den 21. april 2024 kl. 14.00-16.00

2 timers skøn pilates, som din krop - ikke mindst din ryg - vil elske dig for

Pilates er skånsom smidigheds- og styrketræning, hvor vi arbejder indefra og ud. Vi styrker vores  kropskerne – mave, lænd, bækken og hofter. Som altsammen påvirker vores kropsholdning og ryggens sundhed.

I dagens program har vi netop særligt fokus på ryggen med både smidiggørende og styrkende øvelser, der hjælper dig til at “holde din holdning”. Du vil gå herfra med en følelse af at have fået smurt hele “maskineriet” og med en bedre bevægelighed. 

For at understøtte øvelserne guides du i din vejrtrækning undervejs. Måske vil du samtidig opleve, at det store fokus på åndedrættet gør undervisningen helt meditativ. At du får ro på tankerne og er fuldt til stede og nærværende.

I den allersidste del af timen får du lov at putte dig under et tæppe og en øjenpude, mens du guides gennem en rolig afspænding og nyder effekten af øvelserne, mærker blødheden i rygsøjlen og velværet i din krop.  

Som afslutning på arrangementet byder vi på god kaffe/te, frugt, nødder og lidt til den søde tand. 

Glæd dig til en eftermiddag fuld af selvforkælelse – i smukke og naturskønne omgivelser her på gården i Hornstrup.

Arrangementet er for alle.

praktisk info

”Jeg kan virkelig godt lide Mettes rolige og tydelige gennemgang af øvelserne – og hendes gode formidling og super behagelige stemme. Min tid i Laden giver mig et pusterum i en travl hverdag med fokus på mig selv – ro og træning.”

Anne, Pilates & Afspænding