Søndags Slow Flow & Mindfulness

dato:
søndag den 26. februar kl. 14.00-16.00

skru ned for tempoet og op for roen med meditativ bevægelse

Find ro med meditativ bevægelse.
 
Lad dit åndedræt og dine bevægelser smelte sammen.
 
Mærk roen brede sig i krop og sind, og brug din eftermiddag på at lade batterierne op. 

Slow flow er en særlig form for yoga, hvor bevægelse og vejrtrækning koordineres i et stille og roligt tempo. Du vil opleve glidende overgange mellem stillinger og små flows med gentagne sekvenser.

Du vil løbende blive introduceret til forskellige mindfulness-praksisser, der alle støtter dig i at finde et pusterum, og måske en smule stilhed.

Mindfulness er fantastisk for alle, især hvis du har tendenser til tankemylder, uro eller på anden vis synes, at det kan være udfordrende at få ro på.

En selvkærlig pause fra alt det, der foregår i dit hoved. En stund hvor det handler om at forkæle og lytte til din krop. 

Før og efter arrangementet kan du nyde kaffe/te, vand, frugt og lidt til den søde tand, inden du igen sendes ud i verden – tanket op på velvære og ro.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige, fredelige og naturskønne oase her i Hornstrup, hvor du kan slappe af og være dig.

praktisk info

”Jeg kan virkelig godt lide Mettes rolige og tydelige gennemgang af øvelserne – og hendes gode formidling og super behagelige stemme. Min tid i Laden giver mig et pusterum i en travl hverdag med fokus på mig selv – ro og træning.”

Anne, Pilates & Afspænding