Lørdags Luksus & blid Yoga for ryggen

dato:
lørdag den 26. november kl. 14.00-16.00

2 timers yoga med mine egne favorit-øvelser til ryg, nakke & skuldre

Er du udfordret i ryg, nakke og skuldre? Måske på grund af mange timer foran computer eller iPhone. Eller fordi den kolde mørke årstid gør dig ekstra anspændt, hvilket er helt naturligt.

Så vil din krop elske denne rolige yoga stund, hvor vi netop har særligt fokus på bagsiden af kroppen. 

Gennem lange dybe blødgørende stræk og blide bevægelser, hjælper vi kroppen til at give slip på spændinger og ubalancer.  

Vi stimulerer kroppens energibaner, så de kan skabe de bedste betingelser for de organer, der er særligt sårbare på netop denne tid af året.

Samtidig udfordrer vi os selv i kunsten at være stille – både indeni og udenpå. Det kan være svært at give slip på ”to-do listerne”, men vi øver os på parkere tankemylderet og slutter dagens yoga praksis på helt mindfuld vis.

Før og efter arrangementet kan du nyde kaffe/te, vand, frugt og lidt til den søde tand, inden du igen sendes ud i verden – tanket op på velvære og ro.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til min hyggelige, fredelige og naturskønne oase her i Hornstrup, hvor du kan slappe af og være dig.

praktisk info

”Jeg kan virkelig godt lide Mettes rolige og tydelige gennemgang af øvelserne – og hendes gode formidling og super behagelige stemme. Min tid i Laden giver mig et pusterum i en travl hverdag med fokus på mig selv – ro og træning.”

Anne, Pilates & Afspænding