Lørdags Luksus & Blid Yin for dit immunforsvar

dato:
lørdag den 29. oktober kl. 14.00-16.00

styrk dit immunforsvar og forbered kroppen på efteråret - fysisk og mentalt

I efteråret er vores immunforsvar på overarbejde. Kroppen skal omstille sig fra sommerens varme og tørre vejr til efterårets fugtige og kølige klima.

Samtidig bliver dagene kortere og mørkere, hvilket kan være udfordrende for vores mentale helbred.

Denne eftermiddag på gården skal vi lave masser af skøn yin yoga møntet på at nære din krop og dit sind. At styrke dit immunforsvar og “tune” din krop ind på den årstid, vi står overfor.

Yin yoga er en langsom praksis med lange blide stræk/åbninger, hvor vi motionerer bindevævet og “smører” hele systemet. Vi stimulerer samtidig kroppens energibaner og giver dem de bedste betingelser for at hjælpe dig til en sund og velfungerende krop.

Vi slutter af helt mindfuldt, hvor du får lov til at putte dig under tæppe og øjenpude, lukke af for omverdenen og blot lade dig guide ind i fuldstændig ro.  

Før og efter arrangementet kan du nyde kaffe/te, vand, frugt og lidt til den søde tand, inden du igen sendes ud i verden – tanket op på velvære og ro.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i vores hyggelige, fredelige og naturskønne oase her i Hornstrup, hvor du kan slappe af og være dig.

praktisk info

”Jeg kan virkelig godt lide Mettes rolige og tydelige gennemgang af øvelserne – og hendes gode formidling og super behagelige stemme. Min tid i Laden giver mig et pusterum i en travl hverdag med fokus på mig selv – ro og træning.”

Anne, Pilates & Afspænding