Jule Yin & advents forkælelse

dato:
søndag den 10. december 2023 kl. 14.00-16.00

Kom helt ned i gear i den hektiske juletid

Giv dig selv et afbræk fra juleforberedelserne og kom ned i gear med 2 timers ren selvforkælelse her på gården.

Dette er en helt langsom og rolig yin yoga stund. Gennem lange dybe udrensende stræk, åndedrætsøvelser og mindfulness, sætter vi “to-do” listerne på hold og flytter fokus ned i kroppen.

De enkelte stillinger holdes i 3-7 minutter, hvor vi kræser for dit bindevæv og dine led. Samtidig stimulerer vi kroppens energibaner, så de kan skabe de bedste betingelser for de organer, der er særligt udsatte på netop denne tid af året. 

Som afslutning på arrangementet forkæles du med et glas gløgg, lidt jule-snacks og frugt, inden du går på weekend tanket op på velvære og ro.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til min hyggelige, fredelige og naturskønne oase her i Hornstrup, hvor du kan slappe af og være dig.

praktisk info

”Jeg kan virkelig godt lide Mettes rolige og tydelige gennemgang af øvelserne – og hendes gode formidling og super behagelige stemme. Min tid i Laden giver mig et pusterum i en travl hverdag med fokus på mig selv – ro og træning.”

Anne, Pilates & Afspænding