Fredags forkælelse & Yin for vinter velvære

dato:
fredag den 3. februar kl. 16.00-18.00

giv dig selv den bedste start på det nye år med yin yoga for vinter velvære

Skal dette være året hvor du giver mig-tid en fast plads i kalenderen?

Så forær digselv 2 timers nærende yin yoga-forkælelse her på gården.

Dette er en helt langsom og rolig yoga stund. Gennem lange dybe blødgørende stræk, åndedrætsøvelser og mindfulness, sætter vi “to-do” listerne på hold og flytter fokus ned i kroppen.

De enkelte stillinger holdes i 3-7 minutter, hvor vi kræser for dit bindevæv og dine led. Samtidig stimulerer vi kroppens energibaner, så de kan skabe de bedste betingelser for de organer, der er særligt sårbare på netop denne tid af året. 

Som afslutning på arrangementet forkæles du med et glas bobler, lidt frugt og snacks. Herefter er du klar til at gå weekenden i møde tanket op på vinter velvære og ro.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i vores nye smukke og naturskønne yoga univers her på gården i Hornstrup.

praktisk info

”Jeg kan virkelig godt lide Mettes rolige og tydelige gennemgang af øvelserne – og hendes gode formidling og super behagelige stemme. Min tid i Laden giver mig et pusterum i en travl hverdag med fokus på mig selv – ro og træning.”

Anne, Pilates & Afspænding