Fredags forkælelse & Restorativ Yoga

dato:
fredag den 3. november 2023 kl. 16.00-18.00

Forkæl digselv med 2 timers dyb afspænding - ren terapi for krop og sind

Vær med til en skøn omgang fredags forkælelse med restorativ yoga her på gården.

Uanset om du har prøvet restorativ yoga tidligere eller er helt grøn inden for denne yogaform, er du velkommen på dette arrangement.

Restorativ yoga er en særlig blid yogaform, hvor du befinder dig i hver stilling i op til 15 minutter. Vi går ikke efter at mærke et egentligt stræk, så din krop understøttes af masser af tæpper, puder, blokke og øjenpuder – som en kærlig og beskyttende omfavnelse. 

På den måde kan du hjælpe din krop til at åbne op og spænde af. Give digselv de bedste betingelser for at opnå fuldstændig hvile.

Samtidig vil du opleve, at dit åndedræt gradvist falder mere og mere til ro. På den måde får dit nervesystem tid og rum til at afbalancere stress og spændinger. 

Lad Charlotte guide dig og brug denne stund som en kærkommen lejlighed til at tillade dig selv at trække stikket på verden udenfor. Giv dig selv lov til at restituere og genfinde energi og overskud.

Afslutningsvis forkæles du med et glas bobler (med eller uden alkohol), lidt frugt og snacks, inden du igen sendes ud i verden. Tanket op på velvære og ro – og fuldstændig klar til at indtage weekenden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige, fredelige og naturskønne oase her i Hornstrup, hvor du kan slappe af og være dig.

praktisk info

”Jeg kan virkelig godt lide Mettes rolige og tydelige gennemgang af øvelserne – og hendes gode formidling og super behagelige stemme. Min tid i Laden giver mig et pusterum i en travl hverdag med fokus på mig selv – ro og træning.”

Anne, Pilates & Afspænding